Pages

30 August 2009

One step back...

Oamenii se uita pentru ca aleg sa stearga din ei insisi acele lucruri simple pe care nici aurul nu le-ar putea cumpara. Un zambet sincer, rasete pe care le iau cu ei in lungul drum spre nicaieri. Un sentiment ciudat pe care putini l-ar intelege. O senzatie de absenta pe care nu avem cu ce sa o umplem. Poate uneori chiar e prea tarziu pentru regrete. Ale cui? Nici ei nu-si mai amintesc. Stiu doar ca ar fi putut fi..... Dar alegerile ne definesc mai devreme sau mai tarziu.

28 August 2009

Opreste-te pentru cateva clipe din activitatea pe care o desfasori in acest moment. Gresesc cand spun ca ai uitat cum e sa pui punct? Chiar si pentru putina vreme? Te vei intreba sarcastic daca ai ce sa termini. Poate realitatii in care iti place sa crezi ca traiesti. Renunta la fantomele care iti tin companie in timpii morti sau vii, ucide-le, ingropandu-le in cel mai ascuns loc al fiintei tale si aminteste-ti cum era sa zambesti doar atingand alunite. Prea putin conteaza cui ii apartineau, doar redeseneaza-ti in fata sentimentele in care te pierdeai. Astazi si nu in alta zi pe care o eliberezi printr-o fantezie numita "viata".

27 August 2009

Cuvinte pe care nu le-a inventat nimeni. Acum prind un sens ciudat in mine, singurul sunet pe care sunt in stare sa il scot e un tipat mut de ... regret. Poate cea mai mare pedeapsa este sa imi amintesc franturi de voci care nu leaga decat o poveste pe intelesul nebunilor din noi. A durut... inca mai doare... ce anume? nu stiu.. regretul persista inca... se intensifica cu fiecare zi pe care o bifez in calendar....Remember? Gotta turn yourself in...
More than these words, I see you where I need your shadow.
Damien Rice - The blower's daughter
Asculta mai multe audio Muzica

25 August 2009

Never think what's in your heart.. it can tear you appart... I need you, my baby...

24 August 2009

Leapsa poetica

  • Minutele de bucurie uneori te coplesesc... amintiri care merita sa fie mentionate.... leapsa preluata de la Mami

  • - Care a fost prima poezie citita?
  • "Balada unui greier mic" de George Toparceanu - Care a fost ultima poezie citita? O romanta scrisa de Ion Minulescu - Care a fost prima poezie scrisa de mine? La 10 ani am scris "unde esti?". Unde esti? Unde esti te caut de ani intregi unde esti? ai disparut fara urma ca pasarea ce s-a saturat de lumea aceasta. Unde esti? ma intreb de fiecare data cand ma uit la poza ta. pierdut printre stele? nu! nu! nu stiu unde esti mi-am pierdut atatia ani pentru tine! cred ca nu mai are nici un rost.. - Ce am facut cu ea? A ramas intr-o agenda pe care de fiecare data cand o deschid, ma minunez. Leapsa o poate prelua oricine doreste.

20 August 2009

Relatii.

Relatiile realiste se construiesc arareori usor si se mentin dificil. Nu ma refer doar la cele firesti dintre un barbat/baiat si o fata/femeie, dar si la cele dintre aceleasi sexe. Prietenie. Mai credem in acest cuvant? In fond, cat de mult ne ajuta prietenii? Fie ca se materializeaza la un moment dat, nu reusesc sa ne ajute realmente. Poate nu am dat peste oamenii potriviti, insa de fiecare data cand am trecut printr-o incercare, importanta sau nu, am fost singura. Ultimele zile m-au transformat in adevaratul sens al cuvantului si am invatat pe propria-mi piele ca nu mai pot continua in acest stil. In absenta oricarui prieten, virtual sau real. Am constientizat ca apropierea din doua persoane se interpreteaza de cele mai multe ori gresit : nevoia de atentie/afectiune/ vacanta! (unii chiar inteleg printr-o escapada de cateva zile echivalentul unei vacante binemeritate sau nu. Iar in acest caz nu pot sa nu ma intreb : din ce motiv sa iti mai iei cateva zile libere, daca stii ca nu vei reliza nimic bun pe parcursul lor? Sau, pe un ton mai obiectiv, cu ce drept faci rau fara niciun fel de constiinta?!?) ne imping catre lucruri nebunesti si astfel renuntam: la prieteni, la rabdare, la noi insine pentru a ne sincroniza cu dorinta celuilalt de... a bifa si fapta rea pe ziua in curs. Alti oameni confunda iubirea/dragostea cu egoismul dus la extrem si din acest loc se nasc alte probleme de care anumite persoane ar rade. Nimeni nu se opreste cu adevarat din agitatia zilnica pentru stie ca nu ar ajuta deloc. Mai mult ar incurca. In aceasta situatie, nu mai are sens sa ne suparam pe prietenii nostrii cand in loc de o vorba buna, primim in schimb complezenta replica : "Va fi bine!"
Poate de data asta chiar va fi bine.... Totally, today is a good day to.... TO BE CONTINUED!

19 August 2009

All lockdown...

Mustrarile de constiinta dor cel mai tare. Insa ele ar fi putut evitate. Cum? Oprindu-ti elanul. De dorinta carnala. De iubire prosteasca. De invidie. De minciuna. De.... Ai avut vreodata incredere in pasii tai? Ai incetat sa nu risti? Sa nu iti pui la bataie pielea, demnitatea, somnul.... pe tine insuti/insati? Cine ne catalogheaza actiunile si reactiile in bune sau rele? Cine are dreptul sa ne judece? Ne ardem? Zi de zi. In relatiile care nu decurg asa cum ne-am dori, in oamenii in care ne punem increderea, in noi insine. Mai stim ce e adevarul? Nu cred... Just keep your love lockdown!
LOVE LOCKDOWN
Vezi mai multe video din Muzica

18 August 2009

As vrea sa ajung la mare... dar.... mi-e teama... ca ma voi pierde undeva in vama sufletului unui necunoscut....

17 August 2009

Doza de nesimtire a unor oameni care au reprezentat totalul depaseste cu mult puterea mea de intelegere! Si e cu dedicatie!

16 August 2009

E atat de multa lumina in jur incat nu stiu de ce refuz sa deschid ochii. Poate pentru ca regretele m-au coplesit cand ma asteptam mai putin... Telefonul care suna cand nu iti doresti.... Oare cat va mai trece pana cand regretele se vor stinge?
No regrets - Robbie Williams
Vezi mai multe video din Muzica P.S. Melodia o am de la un prieten foarte drag....
Nu ti-am recunoscut niciodata amprentele pentru ca nu am stiut sa te vad cu adevarat. Erai aproape de mine si nu te constientizam. Acum cateva clipe am inteles de ce m-am indragostit de tine... Oare unde se pierde timpul? In noi doi.... si inca respir....

14 August 2009

Masoara-mi timpul....

  • Masoara-mi timpul
  • cu cioburi de durere
  • desprinse din simturi ascunse...
  • Masoara-mi timpul
  • cu franturi de cuvinte
  • desprinse din soapte
  • Masoara-mi clipa
  • cu cioburi de strigate
  • desprinse din tanguiri
  • ce nimeni nu vrea sa le asculte
  • Desprinde-te de inceput
  • si de sfarsit
  • Desprinde-te de infint
  • Si elibereaza-tede tine insuti.

12 August 2009

Leapsa...another one

De la Mami citire

  • Viata - o minune care dureaza mai mult de trei zile
  • Lume - persoane la care in esenta tinem, desi spunem ca ne-ar fi mult mai bine fara ele
  • Copil - omul pe care nu-l mai regasim
  • Credinta - un adevar de care avem nevoie sau o consolare cand totul pare futil
  • Invatatura - distantarea de anumite lucruri sau aproprierea de cele pe care ne dorim sa le cunoastem
  • Idee - salvarea din cotidian
  • Om - egoismul intruchipat
  • Pamant - cel pe care il calcam si in lipsa caruia nu am exista
  • Progres - confort
  • Libertate - aer
  • Eu - suma celor care si-au lasat amprenta pe mine

Fantoma

De fiecare dată când îşi elibera gândurile în faţa lui, o întreba dacă povestea s-a sfârşit. În astfel de momente, nici ea nu îşi mai amintea răspunsul corect. Curiozitatea lui nu trebuia să rămână la stadiul iniţial. Îşi repeta în minte : „Nu a fost doar fantezie! Am trăit cu adevărat! De ce mă întreabă asemenea lucruri? Cumva el însumează impresia generală sau singulară? Dar cine mai conştientizează?”

Singurele clipe în care îşi mai aparţinea se reduceau la minute fetide de singuratate voită sau nu. Atunci încerca să deseneze forme nedesluşite de pustiu, chipurile iluzorii ale unor indivizi pentru care nu ştia dacă simţise infinitul sau doar golul cu care îşi umplea trăirile. Fărâmele din puzzle-ul ei cotidian se obstinau să rămână în spaţii nelumeşti cu toate că faţa i se schimonosea de durere. Se pedepsea ucigându-şi ideile la colţ de stradă. Ca o bucată bolnavă de carne. Amară şi sordidă. Şi mai ales lipsită de o culoare definită.

Dintr-o dată, o exclamaţie ciudată îi atrase atenţia : „Povestea s-a terminat!” Realităţile lor se desprinseseră una de cealaltă şi îşi urmau drumul spre nicăieri. Firesc. Tăcut. Arareori absent.

Copilul o privea cu inocenţa pe care ea o pierduse într-o noapte cu zăpadă şi negru. O îmbrăţişă pe neaşteptate şi plecă fără să se uite în urmă.

11 August 2009

Fears....

Niciodata nu am crezut in persoana pe care o vedeam in oglinda. De fiecare data cand o surprindeam in acel spatiu, brusc imi doream sa o sterg : fie cu o radiera, cu smirghelul sau cu orice lucru care imi cadea in mana, numai sa ma pot elibera odata de hidosenia pe care o aveam in fata ochilor. Astazi mi-a reamintit cineva, aparent drag, cu inocenta caracteristica unui copil de maxim trei-patru ani, cat de putina incredere am in mine insami, desi ar trebuie sa nu ma mai las influentata de demonii pe care nici la momentul actual nu i-am omorat. M-am invinovatit ani la rand pentru omul care nu reuseam sa fiu si ii admiram/admir pe cei/cele care reuseau sa se desprinda de oamenii dragi si puteau sa isi faca o viata a lor in care nu mai depindeau de nimeni si unde nimeni nu le reprosa nici macar rolul de mama. Evaziva sau nu, maturisesc ca ma tem. De oamenii pe care i-am ranit, de cei a caror comportament nu il inteleg, de timpul liber de care dispun actualmente, de.... tine, de mine in clipele in care iar imi amintesc de ura infinita pe care o simt in privinta proprie-mi persoane, de acei oameni care imi lipsesc enorm, insa acum nu mai au timp de mine sau de altii. Nu sunt de condamnat insa astfel se pierd legaturile. Poate sunt temeri prostesti si poate ca ar trebui sa ma desprind de ele insa.... Mi-e teama....

Simple words....

Se intampla uneori ca o simpla melodie sa iti aminteasca de o poveste pe care ai vrea sa o uiti. Si in astfel de momente nu stii daca s-a petrecut cu adevarat sau a fost doar inchipuire... who knows?

10 August 2009

Hidden after all that clouds, it's your sun! It shall shine for you and nightmares .... dreams, kiddo...

6 August 2009

Alte aberatii....

Ti-am povestit ca iubeam marea? Se intampla cand minutele nu cazusera in timpul pe care nu-l mai cunosteam. Nisipul isi uitase urmele in tine atunci cand eu nu mai stiam sensul pronumelui "noi". Poate l-a inteles mai bine altcineva ca mine. Dar cine sunt? La intrebarea asta nu imi voi raspunde niciodata, desi infernul meu e doar iluzoriu. Mi-e dor de tine, dar tu nu ma mai auzi...

5 August 2009

So...?

  • Iti mai amintesti straine,
  • de oamenii din cuvinte?
  • Sau de tigara pe care inca nu am lasat-o
  • sa ne ucida cea din urma respiratie?
  • Iti mai aduci aminte, straine
  • ca saruturile amare nu mai povesteau despre atingeri
  • ce au uitat sa mai fie pe umeri-mi?
  • Dar oare tu...mai stii ca nu vom mai simti
  • decat..scrum?
  • Dar povestea mea nu-ti mai apartine de cand orele
  • s-au stins in tine...

Mensonges

  • Have you ever been affraid of darkness? Or have you ever felt like going crazy by trying to escape a memory? Here you are my part of ice : Jamais la solitude ne parlait si ... :) mais pas maintenant .. un peu plus de jus dans ton ver de merdre!

2 August 2009

Angel...

I see the silence in your eyes.... I just wanna have you near day by day...
LENNY KRAVITZ - Calling All Angels
Vezi mai multe video din Muzica