Pages

20 January 2012

"Obișnuiam sa cred ca distanțarea se produce doar la nivel fizic. Acele momente in care atingerile de demult sunt înlocuite de mângâieri străine, iar amprentele care odată iti povesteau clipe, astăzi devin...nimic. Praf si pulbere. Crâmpeie dintr-o viata de care nu esti totalmente convins/a ca ai trait-o.
  Îndepărtarea fizica nu doare atât de tare pe cat simțeam la un moment dat. In esența, oamenii sunt făcuți pentru a-i abandona pe ceilalți. Din motive credibile sau nu. Prea putin conteaza. De vreme ce dispar, înseamna ca nu aveau ce cauta de la bun inceput intr-un anumit spatiu sau timp. Cu alte cuvinte, persoanele nepotrivite in locurile nepotrivite. 
Insa cel mai greu se resimt legăturile sufletești care se rup. Inimi care se înțelegeau din priviri. Maini care se regăseau in mulțime atât de ușor. Cuvinte ce nu aveau nevoie sa fie rostite. Mi-e dor de cei/cele cu care am rezonat in trecut. Ne-am pierdut, unii de altii, mult prea repede. 
Distanțarea nu se produce doar la nivel fizic. Ea e...DEFINITIVA!"
9 decembrie 2010

Apropierea de o alta ființă umana implica extrem de multe obstacole. Monstrul ce sălășluiește in fiecare este hidos si pervers. El nu cunoaște nicio limita....

1 comment:

Adriana said...

Zambetul tau dupa primul sarut intarziat m-a trezit …ca o zvacnire a dorintei de viata! Ne-am transformat din amici in iubiti!