Pages

17 March 2014

"Today is the day....."

Te respir din diafragma si oricat de mult as incerca sa mi te scot din plamani, tot gasesti o cale sa revii. Te intorci printr-un "asa" soptit de o voce straina sau printr-un sunet specific doar tie sau nu. 
Se spune ca nu exista coincidente, ci doar oameni si lucruri atrase prin gand. Si ca este suficient sa-ti doresti cu adevarat ceva, sa te trezesti dimineata proiectandu-ti acel ceva indeplinindu-se si vei trai acea realitate candva. Mai devreme sau mai tarziu. Been there, lived that or not. 
Martie..... Prin mine trec toate pacatele savarsite atat cu fapta, cat si cu gandul. Isi numara vina, umbra, pedeapsa, consecintele. 
De fapt, tristetea mea se leaga de asemanarile dintre oameni. Sunt trasi la indigo. Suntem. Simtim sau nu. Gresim. Corectem. Ne transformam. Ne slefuim. Ne cautam in altii. Ne mintim. Iar cand ne amintim de adevar si de felul in care se simte el pe pielea noastra ramanem muti. Tacuti pentru ca deja stim despre ce este vorba, In fraza, in propozitie, in text, in.... Cumva ii injunghiem doar pe aceia pe care ii imbratisam pe lumina si intuneric. Si ne satisfacem pofta nebuna de inocenta, de...noi.
Spuneam ca te incapatanezi sa te intorci in mine sub o alta forma, doar sa ramai. Sa ma devorezi iarasi farama cu farama.  Mai povesteam ca nu poate fi vorba despre o existenta a coincidentelor.  
Totusi de unde tot apari? Cum de unde ? Din mine..... 

No comments: