Pages

13 April 2008

Sfarsit


"And so it is/ Just like you said it would be/ Time goes easy on me/ Most of the time..." (Damien Rice)

"Domnita, as vrea sa cred ca amintirile noastre nu se vor transforma in trecut, ca poza de acum va ramane mult timp intiparita in noi : doi indragostiti imbratisati pe un drum pustiu, fara niciun sunet care sa le rascoleasca linistea, vantul murmurand timid in urma lor, iar ea zambindu-i cu lacrimi amare in coltul pleoapelor, el... uitand sa mai plece."

Iti exaclamam ca adoram clepsidrele. Motivele erau simple : de fiecare data cand timpul nu se mai sfarsea, le intorceam si clipele se risipeau atat de ireal incat spre final tu-mi erai deja aproape, iar singuratatea se distanta de mine, devenind o himera.

Constientizasem demut ca minutele frumoase se pierd dinaninte sa inceapa, insa ma rugam cu frenezie sa nu se termine atat de brusc, sa ma mai mint putin, sa...

"Domnita, povestea ne apartine doar noua. Nu plange, nu zadarnici sentimentele dintre noi, prezentul e un vis, real sau nu. Doar imaginea ta, bratele care se incapataneaza sa nu ma elibereze, cuvintele ce nu vor sa iasa din tacere."

Cu bine, printul meu...





No comments: